Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

A nevem Szabóné Szopkó Beatrix és ezt a honlapot azért hoztam létre, mert úgy tapasztaltam, hogy van egy szakadék a munkát kínálók és a munkát keresők között.

Célul tűztem ki, hogy segítek ennek feloldásában.

Előfordult már veled, hogy hiába próbáltál ki minden olyan trükköt és praktiták, amit ajánlottak, mégsem sikerült megtalálnod, és ami még fontosabb megszerezned és megtartanod az álom munkát/munkahelyet?

Úgy vélem hazánkban általános probléma, hogy sokan nem a számukra megfelelő helyen dolgoznak, ezáltal a munkáltatók sem a számukra leghatékonyabb, leglojálisabb munkaerőt foglalkoztatják.

 

Miért érzem úgy, hogy tudnék Neked segíteni?

Azért Kedves Olvasóm, mert ismerem mindkét oldalt. Tudom milyen az az érzés, amikor munkát keresünk és milyen munkavállalót keresni.

Álláskeresőként több különböző cégnél, több tíz interjún vettem részt. Hogy miért? Mert meg akartam találni az IGAZIT! A számomra leginkább megfelelőt!

A tárgyalóasztal másik oldalán ülve én keresem A munkaerőt. Interjúztatok jelölteket akár telefonon, akár személyesen és próbáltam kiszűrni, hogy az adott cég számára ki lenne a legmegfelelőbb.

Rengeteg önéletrajzot olvastam már és sok pályázóval tudtam személyesen is beszélni. Az elmúlt évek alatt olyan rutinra és tapasztalatra tettem szert, mely elősegítette azt, hogy most számodra is hasznos segítséget nyújthassak.

Ugyanakkor tudnod kell, hogy a "Boldog Munka, Boldog Élet" egyensúlya csak akkor tud eljönni, ha eléggé bízol magadban és jól ismered magadat ahhoz, hogy tudd mit szeretsz csinálni illetve mire vágysz igazából, mire van szükséged. Ezen az úton coaching folyamattal támogatlak, míg a tanácsadás keretén belül konkrét szakmai oldalról vizsgáljuk a témát.

 

Ha nekem sikerült megtalálnom a számomra csodálatos munkahelyet, NEKED IS SIKERÜLNI FOG!